Siirry sisältöön
ILMAINEN toimitus yli 100 € tilauksille
ILMAINEN toimitus yli 100 € tilauksille

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

1. Tietoja SEALSKINZista ja tästä tietosuojalausunnosta

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka keräämme henkilötietoja, kuinka ylläpidämme, käytämme, paljastamme ja suojaamme näitä tietoja sekä tuhoamme tarpeettomat tiedot. Se sisältää myös joitain yksityiskohtia yksityisyytesi oikeudesta, yleisiä oikeuksiamme ja velvollisuuksiamme sekä lausuntoamme, joka koskee tallentamamme henkilötietoja. Verkkosivusto tarjoaa tietoja SEALSKINZ-tuotteista ja -palveluista, joista osa on ostettavissa verkossa.

Käyttäjien on rekisteröitävä henkilötietonsa ennen tuotteiden ostamista verkkosivustolta. SEALSKINZ-käyttöehtojen hyväksyminen on ennakkoedellytys verkkosivuston sähköisen kaupankäynnin osan käyttämiselle.

2. SEALSKINZ

:n hallussa olevat henkilötiedot

Henkilötieto määritellään tietosuojalaissa tiedoksi tai mielipiteeksi (mukaan lukien tietokantaan kuuluva tieto tai mielipide), joka on totta tai ei, ja joka on tallennettu olennaisessa muodossa tai ei, josta henkilö voidaan tunnistaa. Keräämme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi. Useimmissa tilanteissa sinusta keräämämme tiedot toimitat meille suoraan, jotta voimme ostaa SEALSKINZ-tuotteita verkkosivustolta.

Yleensä pidämme kirjaa yhdestä tai useammasta seuraavista verkkosivuston käyttäjien henkilötiedoista:

(a) tiedot, jotka tunnistavat heidät, kuten heidän nimensä, syntymäaikansa, osoitteensa, puhelinnumeronsa, sähköpostiosoitteensa, luotto- tai pankkikorttien kortinhaltijan nimi ja kaikki muut heidän antamansa tiedot sekä kaikki heidän antamansa tiedot kolmansista osapuolista, kuten nimi ja toimitusosoite;
(b) tilitapahtumatiedot, mukaan lukien luotto-, veloitus- ja tilitiedot kaikista verkkosivuston kautta tehdyistä ostoksista;
(c) historialliset kommentit liittyen kaikki käyttäjien ja SEALSKINZin väliset keskustelut. Kaikki kerätyt tiedot vaaditaan ja niitä käytetään vain liiketoimintatarkoituksiinmme.

3. Henkilötietojen kerääminen

SEALSKINZ voi kerätä henkilötietojasi useilla tavoilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

(a) suoraan sinulta, kun lähetät tietoja verkossa tai annat tietoja puhelimitse tai asiakirjoissa.
(b) kaikki muut tiedot, jotka sinä tai joku muu henkilö, kuten kolmas osapuoli, joka lähettää meille nimesi ja osoitteesi yhteyspisteenä ja/tai toimitusosoitteena.
(c) edustajien tai palveluntarjoajien kautta, muiden verkkosivustojen kautta tai luetteloiden kautta muista lähteistä sekä muista yrityksistä että muista julkisista asiakirjoista ja strategisten kumppaneiden kautta .

4. Henkilötietojen käyttö

Ellet vastusta, näitä tietoja voidaan käyttää:

(a) ottaa sinuun yhteyttä;
(b) toimittaa ostotilauksesi sinulle tai ilmoitettuun toimitusosoitteeseen;
(c) suorittaa ostotilaukseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä, kuten laskutusta;
( d) suorittaa toissijaisia ​​tarkoituksia, jotka liittyvät liiketoimintojemme ensisijaiseen tarkoitukseen, kuten ostamiesi tuotteiden tarjoaminen sinulle;
(e) hallinnoida tehokkaasti tilejäsi ja jatkaa liiketoimintaamme;
(f) arvioida, käsitellä ja tutkia tekemiäsi kyselyjä ja/tai valituksia;
(g) päivittää tietosi;
(h) lähettää uutisia, tietoja toiminnastamme ja yleistä mainosmateriaalia, jonka uskomme olevan hyödyllinen sinulle;
(i) valvoa, kuka käyttää verkkosivustoa tai käyttää sivustolla tarjottuja palveluja;
(j) profiloida verkkosivustoa käyttävien ihmisten tyyppiä.

Jos et halua, että henkilötietojasi käytetään tällä tavalla tai mihinkään muuhun erityiseen tarkoitukseen, voit lähettää meille sähköpostia vastaavasti.

5.Opt-Out

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin suojellaksemme kaikkia käyttäjistämme keräämiämme tai hallussaan pitämiämme henkilötietoja väärinkäytöltä ja katoamiselta sekä luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja paljastamiselta parhaan kykymme mukaan

Meillä on fyysiset, elektroniset ja menettelylliset suojatoimenpiteet hallussamme olevien tietojesi suojaamiseksi, ja tähän sisältyy muun muassa se, että käyttäjiä estetään pääsemästä tietoihin, joita heillä ei ole tarvetta käyttää, käyttämällä alan standarditekniikoita, kuten palomuuria ja viruksia. skannaustyökalut ja salaus; käyttämällä suojattuja verkkoja siirrettäessä sähköistä dataa; harjoittelemalla "puhtaan työpöytälausetta"; ja tarjoamalla suojattua tallennustilaa fyysisille tietueille. Lisäksi SEALSKINZ voi päättää olla tallentamatta luottokortti- tai pankkitilitietoja sen jälkeen, kun tapahtuma on käsitelty. Emme kuitenkaan voi taata tiedonsiirron turvallisuutta.

Käytämme "evästeitä", joiden avulla voimme seurata liikennemalleja ja palvella sinua tehokkaammin, jos vierailet sivustolla uudelleen. Eväste ei tunnista sinua henkilökohtaisesti, mutta se tunnistaa tietokoneesi.

Voit asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle, kun saat evästeen, jolloin sinulla on mahdollisuus joko hyväksyä tai hylätä se jokaisessa tapauksessa. Emme myy tai muuten luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle tai käytä henkilötietojasi millään muulla tavalla mihinkään tarkoitukseen, joka ei ole satunnaista tämän verkkosivuston käytön kannalta.

Epäselvyyden poistamiseksi henkilökohtaisia ​​tietoja ei käytetä mihinkään tarkoitukseen, jota asemassasi oleva järkevä henkilö ei odottaisi. SEALSKINZ käyttää turvallisia menetelmiä henkilötietojen tuhoamiseen tai tunnistamisen poistamiseen heti, kun laki sen sallii, edellyttäen, että emme enää tarvitse tietoja mihinkään tarkoitukseen.

6. Oikeus paljastaa henkilötietoja

Meidän on ehkä ajoittain luovutettava henkilötietoja useille organisaatioille ja/tai osapuolille (kuten toimituspalveluntarjoajille, tietotekniikkapalvelujen tarjoajille, markkinointipalvelujen tarjoajille, markkinatutkimusagenteille, liikekumppaneille ja SEALSKINZin tytäryhtiöille ajoittain auttaaksemme voimme tarjota ja markkinoida tuotteitamme ja palvelujamme sinulle.

Joissakin tapauksissa saatamme joutua paljastamaan henkilötietoja organisaatioille ja/tai osapuolille vieraassa maassa, jos esimerkiksi tämä henkilötietojen luovuttaminen tai siirtäminen on tarpeen palveluidemme suorittamisen mahdollistamiseksi (kuten tulliosastot ja postipalvelut). Sellainen luovuttaminen on tarkoitettu vain tarkoituksiin, jotka liittyvät ensisijaiseen tarkoitukseen, jota varten henkilötietosi on kerätty, eikä niitä saa antaa mihinkään tarkoitukseen, jota et kohtuudella odottaisi.

Kaikkiin muihin tarkoituksiin vaaditaan yleensä suostumuksesi ennen henkilötietojen paljastamista, mutta voimme silti käyttää tai paljastaa tietoja, jos:

(a) ilmoitamme sinulle myöhemmin aiotusta käytöstä tai paljastamisesta, etkä vastusta tätä käyttöä tai paljastamista;
(b) uskomme, että käyttö tai paljastaminen on kohtuudella tarpeen lainvalvontaviranomaisen auttamiseksi tai viranomainen, joka vastaa hallinnosta tai yleisestä turvallisuudesta tehtäviään suorittaessaan;
(c) lain mukaan meidän on luovutettava tiedot.

Säilytämme meille lähettämiesi sähköpostien sisällön, jos uskomme, että meillä on siihen lakisääteinen vaatimus.

Saamme valvoa sähköpostiviestisi sisältöä vianetsintä- tai ylläpitotarkoituksiin tai jos epäillään sähköpostiviestien väärinkäyttöä. Keräämämme henkilötiedot voidaan koota analysointia varten, mutta tällaisissa olosuhteissa varmistamme, että henkilöt pysyvät anonyymeinä. Jos pyydät meitä olemaan käyttämättä henkilötietoja tietyllä tavalla tai ollenkaan, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin pyyntösi noudattamiseksi.

7. Tietojen korjaus

Ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että kaikki hallussamme olevat henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla.Käyttäjien ja muiden henkilöiden tulee päivittää ja ylläpitää yhteystietonsa online-tilillään kirjautumalla verkkosivustolle henkilökohtaisella käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan ja käyttämällä tilitietojaan

8. Pääsy tietoihin

Yksilöillä on oikeus pyytää pääsyä kaikkiin itseään koskeviin henkilötietoihin, jotka on aiemmin toimitettu meille tämän verkkosivuston kautta. Heillä on oikeus muokata tai poistaa tällaisia ​​tietoja, ellei laki velvoita meitä säilyttämään niitä. Käsittelemme pyynnöt kohtuullisessa ajassa, tavallisesti 14 päivän kuluessa suorapyynnöstä tai 30 päivän kuluessa, jos se on monimutkaisempi. Pyynnön luonteesta riippuen saatetaan tarvita enemmän aikaa. Asianomaisen henkilön asianmukainen henkilöllisyys vahvistetaan ennen pääsyn antamista.

Tietyissä olosuhteissa tietosuojalaki antaa meille luvan evätä tällaiset käyttöoikeuspyynnöt tai rajoittaa tarjoamiamme käyttöoikeuksia. Jos estämme pääsysi henkilötietoihisi tai rajoitamme sitä, ilmoitamme sinulle syyn siihen.

9. Ota meihin yhteyttä

Jos haluat kommentoida tietosuojalausuntoa tai kysyä sitä, ota meihin yhteyttä verkkosivuston yhteydenottosivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai alla olevilla tiedoilla:

SealSkinz Limited
36 Oldmedow Road Hardwick Industrial Estate
King's Lynn
Norfolk
PE30 4PP

ukcustomerservices@sealskinz.com

10. Muutokset tietosuojaselosteeseemme

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Kaikki tietosuojaselosteeseemme tehdyt muutokset eivät edellytä käyttäjiemme suostumusta esimerkiksi silloin, kun toimiston turvallisuuskäytäntöjä muutetaan. Ilmoitamme käyttäjillemme kaikista tietojenkäsittelyselosteemme muutoksista, jotka edellyttävät suostumustasi ennen käyttöönottoa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 25.5.2018

.

Vertaa tuotteita

{"one"=>"Valitse 2 tai 3 vertailtavaa tuotetta", "other"=>"{{ count }} / 3 valittua kohdetta"}

Valitse ensimmäinen vertailtava kohde

Valitse toinen vertailtava kohde

Valitse kolmas vertailtava kohde

Vertailla